Fotboll är världens största sport, både när det kommer till utövande och allmänt intresse. En stor del av sporten är att betta på matcherna och gissa resultatet i förväg. Om du lyckas med detta vinner du i så fall en summa pengar tack vare din rätta gissning. Idag finns det flera sajter där du kan betta på fotboll från hela världen.Med så många sajter kan det vara svårt att veta vilka som är de bästa. Det som du främst ska vara uppmärksam på är vilka odds de erbjuder, vilka satsningsalternativ som finns och det generella utbudet. Som svensk kanske du är intresserad av svensk fotboll och inte bara de stora europeiska ligorna som erbjuds på de flesta populära bettingsidorna.

Nordicbet

Om du gillar svensk fotboll är Nordicbet en av de allra bästa. De har satsat stort på de svenska ligorna och du kan spela på matcher ända ner i division 4. Möjligheten är stor att du kan spela på ditt lokala lag. De är dessutom väldigt duktiga på att dela ut bonusar och erbjudanden inför stora matcher och events.

Bet365

Bet365 är en av marknadens giganter och det finns knappast någon som slår dem på fingrarna när det kommer till utbud. Här hittar du fotboll från världens alla hörn och kan dessutom streama flera av matcherna live samtidigt som du bettar. Detta är roligt framförallt om du spelar live eftersom du gärna vill följa matchen på samma gång. Här finns dessutom en rad olika satsningsalternativ.

Bethard

Bethard är en uppstickare som fått mycket uppmärksamhet på sista tiden eftersom en av deras delägare är självaste Zlatan. De erbjuder höga odds på matcherna och är dessutom väldigt snabba när det kommer till uttag. Dessutom har de flera intressanta kampanjer som du kan ta del av. Speciellt när det är mästerskap så som EM och VM. Då kan du hitta ett nytt erbjudande varje dag.